Percheziţii la o persoană bănuită de producere de alcool fără autorizaţie

Polițiștii prahoveni de investigare a criminalității economice, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 4 percheziții care vizează o persoană bănuită de producerea de alcool fără a fi autorizată. Astăzi, 12 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.J.P. Prahova, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale […]

Știri

Redactia

Polițiștii prahoveni de investigare a criminalității economice, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 4 percheziții care vizează o persoană bănuită de producerea de alcool fără a fi autorizată.

Astăzi, 12 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.J.P. Prahova, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 4  percheziții care vizează o persoană bănuită de producerea de alcool fără a fi autorizată.

Descinderile au loc în municipiul Ploiești și în comuna Târgșoru Vechi.

Din cercetări, au rezultat indicii că un bărbat ar deţine  cantităţi importante de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

La acțiuni participă și lucrători ai Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

Citeste mai departe

Inline
Inline