Câmpinenii cu venituri mici pot solicita acordarea subvenţiilor la căldură pentru sezonul rece, până pe 20 noiembrie, dar la jumătatea perioadei de depunere a cererilor și declarațiilor aferente, s-au înregistrat peste 1000 de solicitări. Cu toate acestea, numărul este mai mic faţă de anii precedenţi, poate ca urmare a criteriilor de acordare: de ajutor beneficiază familiile al căror venit net lunar pe membru nu depăşeşte 615 lei. 

Câmpinenii care își încălzesc locuința cu gaze depun cererile la sediul Poliţiei Locale, iar cei care folosesc pentru încălzire lemne, cărbune și combuștibil petrolier pot face acest lucru la Centrul de Informaţii de la intrarea Primăriei Câmpina.

Autoritățile, prin Serviciul de Asistenţă Socială, au pregătit 14.000 de cereri și formulare de declarație pe propria răspundere. După expirarea termenului de depunere, 60% dintre solicitări vor fi verificate pe teren, iar în cazul în care cele declarate nu sunt conforme cu realitatea, persoanele în cauza vor fi amendate cu 200-1000 de lei.

 

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline