Peste 300 de muncitori lucrează pe şantierul mall-ului Ploieşti Shopping City – GALERIE FOTO

Redactia -

New Europe Property Investments plc („NEPI”) şi Carrefour Property România („CFP”) anunţă stadiul avansat al lucrărilor de construcţie a celui mai mare mall regional din sudul ţării, PLOIEŞTI SHOPPING CITY, care se va construi lipit de actualul hypermarket Carrefour.

 

GALERIE FOTO: STADIUL LUCRĂRILOR

GALERIE FOTO: AFLĂ CUM VA ARĂTA LA INAUGURARE

 

Conform planificărilor iniţiale, lucrările de construcţie a centrului comercial PLOIEŞTI SHOPPING CITY vor fi finalizate până la jumătatea lunii noiembrie a.c. Un număr ridicat de muncitori îşi aduc aportul pentru a duce la bun sfârşit aceste lucrări, fiind zilnic prezente pe şantier, în 3 schimburi, circa 300 de persoane, număr care urmează să crească considerabil în perioada imediat următoare. Până în prezent, a fost finalizată structura de rezistenţă, acoperişul şi pardoseala sunt aproape gata, iar lucrările la partea de instalaţii sunt în plină desfăşurare. Reprezentanţii celor două companii partenere, Carrefour Property România și NEPI îi asigură pe ploieşteni, pe locuitorii judeţului Prahova şi pe cei ai judeţelor alăturate că, începând cu luna noiembrie a acestui an, se pot bucura de o nouă destinaţie de cumpărături, de experienţe inedite, de spaţii de distracţie alături de familie şi prieteni: PLOIEŞTI SHOPPING CITY.

534521_412717428779596_1674155828_nCel mai mare mall regional din sudul României, PLOIEŞTI SHOPPING CITY va beneficia de spaţii generoase, distribuite în mod echilibrat astfel încât experienţa vizitatorilor să fie cât mai plăcută, indiferent că sunt tineri, vârstnici sau familii cu copii. PLOIEŞTI SHOPPING CITY le promite acestora cea mai complexă şi atractivă zonă de petrecere a timpului liber din regiune, cu 12 săli de proiecţie, operate de Cinema City, completată cu locuri de joacă destinate celor mici, o zonă de food court cu restaurante cu specific românesc şi internaţional (german, italian, chinezesc, indian şi libanez), precum şi săli de bowling şi billiard şi un cazino. Mall-ul se va bucura totodată de o terasă exterioară extinsă, unde iarna va fi amenajat un patinoar în aer liber, cu o suprafaţă de aproximativ 450 mp.

Titulatura de cel mai mare mall regional este susţinută şi de câteva informaţii şi cifre relevante:

– 65 milioane de euro – investiția totală estimată

– 55,000 mp – suprafaţă totală închiriabilă („GLA”)

– Carrefour „retailerul preferat al românilor” – prezenţa hipermarketului Carrefour ca ancoră principală

– 1.000 de locuri de muncă suplimentare vor fi create

– Cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, cu 12 săli de proiecţie operate de cel mai activ jucător din domeniu: Cinema City

– Peste 100 de magazine în incinta mall-ului, cu branduri internaţionale de renume, cum ar fi Zara, H&M, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius, Massimo Dutti, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Gatta, Leonardo, Reserved, Intersport, Otter, Hush Puppies, Noriel, Vodafone, B&B, Swarowski, Yves Rocher

– Peste 2.000 de locuri de parcare gratuite

„Ploieşti Shopping City reprezintă o investiţie importantă în peisajul economic actual care va oferi noi oportunităţi de locuri de muncă pentru locuitorii din regiune. Mix-ul de branduri internaţionale dar şi locale, spaţiile generoase şi multitudinea posibilităţilor de petrecere a timpului liber vor oferi experienţe extraordinare vizitatorilor şi vor face ca Ploieşti Shopping City să îşi merite pe deplin titulatura de cea mai mare şi atractivă zonă de petrecere a timpului liber din sudul României, în afara Bucureştiului.” a afirmat Tiberiu Smaranda, Retail Executive NEPI.

„Hypermarketul Carrefour Ploiești s-a deschis pe 19 octombrie 2005 și de atunci suntem foarte mulțumiți de rezultatele sale. Conform studiilor, reiese că locuitorii din județul Prahova ne consideră locul preferat de unde să-și facă cumpărăturile.” a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.

545380_412717495446256_918274406_n„Având în vedere situația economică actuală, când puțini dezvoltatori se mai încumetă să lanseze proiecte noi, Carrefour Property România, pornind de la succesul hipermarketului Carrefour Ploiești, considerat de altfel conform studiilor de piață efectuate ca și locul preferat de cumpărături al clienților din Ploiești, din județul Prahova și din județele din jur își propune să creeze primul și cel mai mare mall regional din sudul României. Bazându-ne pe încrederea și fidelitatea pe care consumatorii din județul Prahova și judetele limitrofe ne-o arată în mod constant de mai bine de 7 ani, Carrefour Property împreuna cu partenerii de la NEPI realizează o investiție de aproximativ 65 milioane de euro, dezvoltând pentru prahoveni nu doar o destinație de cumpărături, cu cele mai importante și atractive branduri prezente în România, dar și o destinație de petrecere a timpului liber alături de familie, copii și prieteni, a afirmat Anca Damour, General Manager Carrefour Property România.

Detalii despre NEPI:

New Europe Property Investments plc este compania de holding a unui grup de firme înființat pentru a investi în centre comerciale, clădiri de birouri, și proprietăți industriale, în principal în România, unde Grupul este activ încă de la înființarea sa, în 2007.

Printre cele mai recente activități de investiție și dezvoltare ale grupului, se numără:

· În aprilie 2011, Grupul a inaugurat prima fază de extindere a centrului comercial Promenada Mall Brăila care include un complex cinematografic cu 10 săli de proiecție, cât și o zonă mare de distracție.

· În decembrie 2011, Grupul a inaugurat extensia galeriei comerciale din Pitești Retail Park, achiziționat în luna aprilie 2011 de la dezvoltatorul Avrig. Noua zona reconfigurată a centrului comercial include cel mai mare hypermarket din afara Bucureștiului și are noi chiriași precum Domo, Naturlich, Toyplex și Reserved.

· În februarie 2011, Grupul a cumpărat un teren adiacent zonei comerciale deținute deja în orașul Brașov în vecinătatea hypermarketului Carrefour și a demarat lucrările de extensie ale construcției, cu un parc de retail pe o suprafață de 5,300 m2. Lucrările s-au încheiat la 1 noiembrie 2011, iar spațiile comerciale au fost ocupate în proporție de 100% de retaileri de renume precum dm Drogerie Markt, Flanco, C&A, Takko, Deichman și New Yorker.

Grupul este în prezent listat pe piața principală a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange și la Bursa de Valori București.

Detalii despre Grupul Carrefour

Grupul Carrefour are o istorie de peste 40 ani și a ajuns unul dintre cele mai mari grupuri de distribuție din lume. În prezent, ocupă locul 1 în Europa și locul 2 în topul celor mai mari retaileri la nivel mondial. Carrefour este prezent în 32 de țări la nivel mondial având în portofoliu 9.500 magazine cu peste 475.000 de angajați. În România, Carrefour operează în acest moment 85 de magazine: 25 de hypermarket-uri, 52 de supermarket-uri și 8 magazine de proximitate, în franciză și își continuă expansiunea, având mare încredere în potențialul economic al țării.

Detalii despre Carrefour Property România:

Carrefour Property reprezintă divizia imobiliară a Grupului Carrefour și se ocupă cu dezvoltarea, imbunătățirea și gestionarea proprietăților comerciale din Europa ale Grupului, care însumează mai mult de 4 milioane m2 și peste 1.000 de unitati, cu active imobiliare evaluate la 11 miliarde euro.

În România, activitatea Carrefour Property include 3 linii de business: activitatea de expansiune pentru toate formatele exploatate de Carrefour în România, activitatea de cumpărare, autorizare, dezvoltare și redezvoltare hipermarketuri și centre comerciale precum și activitatea de property management, compania având în portofoliu administrarea a 5 centre comerciale în București, Ploiești și Brașov.