Plecaţi cu noaptea în cap din hotelul Centrului Naţional de Pregătire al Federaţiei Române de Fotbal, de la Mogoşoaia, cei 24 de jucători ai SC FC Petrolul Ploieşti deplasaţi la Waidring, în Austria, au ajuns în Germania, de pe aeroportul de la Otopeni pe cel de la Munchen, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 30 iunie 2012, la ora 8.00. De acolo, aun fost preluaţi de autocarul echipei şi conduşi, pe o autostradă aglomerată, cu blocaje dese, spre locul în care au fost cazaţi, „Rilano Resort Steinplatte” (foto dreapta; www.fcpetrolul.ro), în vederea efectuării celui de-al doilea stagiu de pregătire de dinaintea debutului în ediţia de campionat 2012-2013 a Ligii I. Ei au făcut şi o scurtă plimbare pe aleile din localitatea montană, pentru dezmorţire (foto, stânga (www.fcpetrolul.ro).

Au ajuns la faţa locului 24 de fotbalişti, dintre care doi juniori: Vasili Hamutovski, Mircea Bornescu, Valincius Povilas, Iuliu Oprea (portari); Jean Sony Alcenat, Sebastian Achim,Petrolul_a_sosit_la_Waidring_fcpetrolul.ro George Galamaz, Lukasz Szukala, Vincent Bikana, Ionuţ Neag, Haubert Sitya Guilherme, Constantin Grecu (fundaşi); Daniel Opriţa, Vlad Morar, Sebastian Cojocnean, Sony Mustivar, Ovidiu Hoban, Marian Cristescu, Damien Boudjemaa, Laurenţiu Marinescu, Adrian Cristea (mijlocaşi); Hamza Younes, Mihai Roman II, Gheorghe Grozav (atacanţi). Deci, sunt patru portari, opt fundaşi, nouă mijlocaşi şi trei atacanţi. Lipseşte vârful nigerian Anthony Nwakaeme Tony, lăsat acasă, potrivit www.fcpetrolul.ro, din cauza unor probleme de ordin medical, dar şi de obţinere a vizei de intrare în Austria. Acolo, mai este aşteptat a sosi direct şi internaţionalul kenyan Patrick Osiako, dacă îşi va convinge impresarul să accepte oferta financiară făcută de către SC FC Petrolul, africanul plecând de la Ploieşti în Suedia, acolo unde locuieşte.

Deşi au petrecut destule ore pe drum, antrenorul principal Mircea Rednic – care va fi ajutat de directorul sportiv Marius Nicolae, secundul Mihai Teja, tehnicianul portarilor, Florin Tene, medicul Claudiu Stamatescu şi masorii Răzvan Negoiţă şi Florin Costache – nu-i va scuti pe „lupi” de un prim antrenament, în ziua sosirii la Waidring. După ce au luat prânzul şi s-au odihnit, petroliştii vor ieşi, mai pe seară, la o şedinţă de pregătire pe un teren din apropierea hotelului. Antrenamentele vor continua în cele două săptămâni alocate sejurului din Austria, întrerupte de câteva meciuri-test, care ar putea fi urmărite şi în România, spunându-se că vor fi preluate, ca şi cele de acolo ale lui Dinamo Bucureşti şi Astra Ploieşti, tot de către postul de televiziune Dolcesport. Programul exact al acestora şi  orele transmisiunilor în direct vor fi anunţate pe siteul clubului găzarilor.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline