Ulterior amicalului de sâmbătă, 25 noiembrioe 2017, cu CSU 2 Craiova, scor: 2-0, ca urmare a golurilor lui Mihai Velisar, direct din corner, și Roland Stănescu, în urma centrării din lovitură de la colțul terenului a autorului primei reușite, fotbaliștii de la FC Petrolul au primit duminica liberă. Dar, de luni, 27 noiembrie, s-au întors la treabă, Romulus Ciobanu programându-le un antrenament pe arena Conpet, de la Strejnic. Adică exact acolo unde se punea problema, la un moment dat, a se desfășura amicalul de sâmbătă cu CS Blejoi.

Ziua de marți a fost dedicată unui studio video, material didactic fiind tocmai jocul-test cu „satelitul” Craiovei. În sfârșit, miercuri, 29 noiembrie, s-a optat pentru o ședință de pregătire în sală, fiind aleasă cea de la… Blejoi, la antrenament asistând, de altfel, și Paul Mâinea, team managerul campioanei de toamnă a Ligii A Prahova, CS din localitate. Cel care și-a… spionat adversarii de sâmbătă, 2 decembrie. Nu se va juca nici la Strejnic, nici la Blejoi, ci probabil la Câmpina, pe terenul sintetic din incinta sediului Jandarmeriei, din al doilea municipiu al județului.

În sală, Romică Ciobanu i-a avut sub observație și pe doi jucători tineri, ambii mijlocași, Tiberiu Subțirică, ex-ACSM Oltenița, și Alexandru Armășelu (fost la Concordia 2 Chiajna), ambii aflați la probe, o decizie asupra oportunității cooptării lor în lot urmând a fi luată, evident, de către Ciobanu. Iar asta posibil chiar după amicalul cu Blejoiul. Primul are 19 ani și a jucat tot în Liga a III-a, dar în Seria a II-a, iar al doilea – care are cu un an mai mult – în seria Petrolului, cea de-a treia.

Altfel, dat fiind că testul de la Fieni a fost anulat, s-a dat liber pentru joi, 30 noiembrie, revenirea la pregătirile pentru jocul de sâmbătă se va face cu 24 de ore înaintea acestuia. Iar la finele amicalului, toți echipierii Petrolului vor intra efectiv în vacanță. Una în care sunt deja primii doi căpitani, Claudiu Tudor și Jean Prunescu, dar și Dragoș Gheorghe, totții fiind nerecuperați după accidentări. Ei vor reveni la antrenamente la reluarea pregătirilor pentru retur.

Foto: www.fcpetrolul.ro

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline