Timpul estimat pentru citirea articolului este 83 secunde

Primăria Tomşani a procedat la distribuirea către abonaţii la serviciul de salubritate a pubelelor gratuite, atribuite în urma implementării unui program judeţean, cu fonduri europene. Referitor la acest subiect, Primăria Tomşani anunţă că mai sunt o serie de persoane care nu au venit la data stabilită pentru a-şi ridica pubelele, în perioada următoare urmând a se organiza o nouă etapă de distribuire a acestora, la o dată care va fi comunicată în timp util. De apreciat este faptul că au fost încheiate noi contracte, circa 100, respetivele persoane intrând deja în posesia pubelelor.
În ceea ce-i priveşte pe cei care nu au încheiat contract cu operatorul de salubritate, administraţia locală le reaminteşte faptul că toţi cei care nu au contract vor plăti o taxă OBLIGATORIE de mediu, prevăzută de legislaţia în vigoare şi instituită de către Consiliul Local Tomşani.
Primăria comunei Tomşani anunţă că în perioada următoare vor fi amenajate în punctele principale din localitate mai multe platforme cu containere pentru colectarea selectivă a deşeurilor (plastic, hârtie, carton, sticlă). Pe această cale, administraţia locală le transmite tuturor cetăţenilor ca, din momentul instalării containerelor, să depoziteze toate aceste deşeuri din gospodărie fiecare la containerul aferent, aceasta fiind singura modalitate de a păstra tariful la salubritate la un nivel rezonabil. În plus, dacă oamenii nu vor înţelege să se ocupe de colectarea selectivă a deşeurilor, localitatea va primi sancţiuni, bani care, în loc să meargă pentru proiecte benefice comunei, se vor duce pe plata amenzilor.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

Gazonul cu ciuperci – norocul… Viitorului! Sau, poate, și al Petrolului?

Timpul estimat pentru citirea articolului este 212 secunde Astăzi, 4 iulie 2017, arena Ilie Oană,

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline