Gazeta de Prahova

Pleacă şi Tony de pe „Ilie Oană”?

Sport

Redactia

Grijulii cu eventualele plecări de la SC FC Petrolul, cotidienele centrale de sport nu mai prididesac cu ştirile în acest sens din tabăra găzarilor scrie. astfel, pe www.prosport.ro,  se scrie,  joi, 16 august 2012, că – în afara lui Lukasz Szukala, transferat deja la Steaua – încă un „lup” ar sta cu bagajele făcute. Este vorba tot despre un jucător din „lotul de la Cluj”, nigerianul Anthony Nwakaeme, zis Tony (foto, alături de Florian Walter; www.stiridecluj.ro), care ar fi dorit de către echipa ucraineană de primă ligă, Volin Luţk, acolo unde joacă trei foşti fotbalişti foşti în Liga I: românii Eric Bicfalvi şi Silviu Izvoranu, plus bulgarul Valentin Iliev.

Adus cu surle şi trâmbiţe pe „Ilie Oană”, Tony a avut un debut slab de campionat la Petrolul, în repriza secundă a meciului de la Iaşi, contra nou-promovatei CSMS Iaşi. Asta după o absenţă prelungită de la pregătiri, el venind accidentat de la Universitatea Cluj şi aflat departe de forma care l-a recomndat drept unul dintre cei mai buni atacanţi din primul eşalon autohton. Acum, scrie „ProSport”, pe african s-ar bătea mai multe formaţii din străinătate, nu numai Volin fiind interesată de achiziţionarea lui. Rămâne de văzut dacă „lotul de la Cluj” va continua să se subţieze, după ce a „făcut câteva duşuri” la moderna arenă din Ploieşti!

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline