Clubul A-Team Ploiești Basketball semnează un parteneriat întins pe durata a 3 ani de zile cu centrul comercial AFI Ploiești.
 Înțelegerea valabilă până în vara anului 2020 va oferi beneficii de imagine ambelor părți, care-și iau de comun angajamentul de a aduce un plus de spectacol și divertisment comunității locale, prin desfășurarea de diverse evenimente sociale.
 Prezentul parteneriat își va concentra atenția asupra celor mai bune grupe de baby și minibaschet ale clubului nostru, prin susținerea lor, dar și asupra organizării a, deja, tradiționalului eveniment „AFI Basketball Inspiration”, ce se va desfășura la fiecare jumătate a lunii februarie.

„Mă bucur atunci când sponsorii devin partenerii noștri, și aceasta după ce simțim că ei se mândresc cu noi. Activitatea noastră intensă în marketing își arată roadele și asta ne face sa investim și mai mult în acest departament și să aducem cât mai multe beneficii membrilor clubului nostru, dar, pe de altă parte, sunt fericit și pentru faptul că oferim beneficii de imagine la un nivel ridicat și pentru orice alt eventual sponsor sau partener”, ne-a declarat Ionuț Urzeală, managerul Ploiești Basketball.

Pe această cale, reamintim faptul că Ploiești Basketball este singurul club de baschet din oraș cu un departament dedicat de marketing, fapt ce ne plasează, din acest punct de vedere, în topul structurilor sportive din țară care beneficiază de o asemenea expunere.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline