Ploieşteni blocaţi în casă, salvaţi de pompieri

Știri

Redactia

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 

  1. 14.02.2013, ora 08:33 – deblocare uşă

            În municipiul Ploieşti, strada Republicii, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, proprietar C. Constantin în vârstă de 88 de ani.

 

  1. 14.02.2013, ora 16:26 – deblocare uşă

            În municipiul Ploieşti, strada Mihai Bravu, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, proprietar P. Vasilica în vârstă de 90 de ani.

 

  1. 15.02.2013, ora 04:58 – incendiu casă particulară

            În comuna Aluniş, strada Piaţa Frusinii, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar                F. Constantin. În urma incendiului s-a degradat coşul de fum.

            Cauza probabilă: jar sau scântei – coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

 

            Echipajele SMURD au intervenit în 19 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline