Gazeta de Prahova

Ploiești: Firma de deszăpezire ar fi pregătită…

Știri

Redactia

Societatea responsabilă cu deszăpezirea municipiului Ploiești intenționează să achiziționeze încă zece ultilaje de mici dimensiuni pentru a fi pregătită și pentru curățarea trotuarelor și a străzilor mai înguste din oraș. Acestea vor fi luate în cel mai scurt timp și se vor alătura celorlalte utilaje din dotare, gata de intervenție: 13 mașini de împrăștiat material antideparant care au o capacitate de 3-5 tone, 29 de utilaje care pot prinde o viteză de deplasare de peste 30 de kilometri pe oră, 5 sărărițe electrice pentru trotuare, 5 încărcătoare frontale și 7 mașini de împrăștiat material antidepant cu capacitate de peste 10 tone.

În ceea ce privește stocurile de material antiderapant, societatea a pregătit 800 de tone de sare și 800 de tone de nisip. Dacă situația o va impune, se va folosi și clorura de magneziu. Numai străzile Ploieștiului să fie curate…

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline