Timpul estimat pentru citirea articolului este 73 secunde

În această dimineaţă, un bărbat înarmat cu un cuţit a încercat să jefuiască agenţia Loto de la intersectţa străzilor Roşiori cu Grădinari, din cartierul Mihai Bravu. Responsabila agenţiei s-a luptat cu hoţul reuşind să-l pună pe fugă. 

Iată comunicatul IPJ Prahova: În acestă dimineaţă, în jurul orei 8.30, Inspectoratul de Poliţie Prahova a fost sesizat prin intermediul numărului unic de urgenţă „112” cu privire la faptul că responsabila unei agenţii loto amplasată pe strada Grădinari dein Ploieşti, a fost atacată de o persoană necunoscută.

Primele cercetări efectuate au arătat faptul că imediat după ce adeschis agenţia loto, în interior a pătruns un tânăr necunoscut în vârstă de aproximativ 20-25 ani, care sub ameninţarea unui cuţit a cerut femeii să-i dea banii din încasări.

Femeia i-a explicat că încă nu a încasat niciun ban şi s-a împotrivit, lovind cu palma peste cuţitul cu care era ameninţată, împrejurare în care s-a tăiat la un deget.

După acest incident, suspectul a fugit într-o direcţie necunoscută.

Din interiorul agenţiei nu au fost sustrase sume de bani, iar reclamanta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale ca urmare a leziunilor suferite.

În prezent sunt efectuate cercetări de către Poliţia Municipiului Ploieşti, în vederea depistării suspectului şi luării măsurilor legale.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline