Primaria municipiului Ploiesti in parteneriat cu Clubul Rotary Ploiesti, Clubul Rotary Ploiesti 2000 si Fundatia Romana a Inimii organizeaza evenimentul “PLOIESTI, INIMA MEA!” in perioada 29 septembrie – 6 octombrie 2013.

Scopul acestei manifestari este acela de a incuraja ploiestenii de toate varstele si preocuparile, indiferent de conditia fizica, sa mearga pe jos, de cinci ori pe saptamana, pentru a-si mentine sanatatea.

De asemenea, prin acest proiect se doreste constientizarea populatiei asupra bolilor cardiovasculare provocate de sedentarism si de fumat. De aceea au fost propuse in Ploiesti sapte zone de promenada si libere de fumat: Bulevardul cu Castani, parcul de la Sala Sporturilor “Olimpia”, parcul de la Gara de Vest, parcul UPG Ploiesti, parcul Nord, parcul Mihai Viteazul, parcul Constantin Stere.

In cadrul acestui eveniment duminica, 29 septembrie 2013, va avea loc un concurs de cros pe bulevard intre orele 09.00-14.00. Dintre participantii la cros se vor selecta cateva echipe , a cate 4 membri, pentru a reprezenta municipiul Ploiesti la “Maratonul Bucurestiului” ce se va desfasura in data de 6 octombrie la Bucuresti.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline