Proiectul de realizare a pasajului rutier din dreptul Spitalului Judeţean, în continuarea DJ 102 peste DN1B, a fost aprobat de ADR Sud Muntenia în urma unei verificări intensive a conformităţii administrative a acestuia . Pasajul în cauză urmează a avea 950 m şi a decongestiona traficul rutier la ieşirea din Ploieşti. Tot în această regiune se urmăreşte realizarea unui sens giratoriu ce va facilita legătura dintre acelaşi DJ 102 şi breşe de acces ale DN1B.

Proiectul a fost conceput de Consiliul Judeţean Prahova, avănd o valoare totală de 84 milioane lei. În vederea realizării sale, au fost necesare exproprieri pe o suprafaţă de 30.419 metri pătraţi, costurile acestei proceduri ridicându-se la 1.9 milioane lei. Fondurile în cauză fac parte din bugetul propriu al Consiliului Judeţean şi din Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Se estimează că, la finalizarea sa, pasajul rutier din dreptul spitalului Judeţean va deveni cel mai modern pasaj din zona Ploieştiului şi că va rezolva numeroasele probleme de trafic din regiune.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline