Nu mai puțin de 480 de cereri pentru obținerea de autorizații de vânzare a mărțișoarelor au fost depuse la Primăria Ploiești. Solicitanților li se vor da 170 de aprobări pentru zona centrală a oraşului, restul comercianților urmând să-și vândă marfa în cartiere, în zone amenajate de municipalitate.

Principala problemă a celor care vor să scoată un ban prin comercializare de mărțișoare este, însă, faptul că autoritățile le impun să expună marfa doar pe șevalet și în aer liber. Oamenii s-au adunat, astăzi, pentru a-și exprima nemulțumirea în fața viceprimarului Iulian Teodorescu. S-au plâns că spațiul nu le va fi suficient pentru câtă marfă au și că vremea rea le-ar putea strica mărțișoarele, dacă nu stau sub corturi, ca în alți ani. În plus, autorizațiile nu vor mai fi eliberate dacă fiecare solicitant nu va avea certificat fiscal care să ateste lipsa datoriilor la bugetul de stat.

Viceprimarul le-a spus că nu au motive de îngrijorare și că tot ce se dorește este practicarea unui comerț civilizat. În cele din urmă spiritele s-au calmat, dar cine știe ce ar mai putea să intervină până când comercianții vor putea ieși efectiv pe stradă.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline