Gazeta de Prahova

PLOIEŞTI/Află când are lor şedinţa de alegere a celor doi viceprimari

Știri

Redactia

Primarul Iulian Bădescu a convocat Consiliul Local Ploieşti într-o şedinţă care va avea ca principal punct alegerea celor doi viceprimari.

 Iată cum sună dispoziţia emisă de către edilul municipiului:

 

D I S P O Z I Ţ I A Nr. 2255


privind Convocarea în şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în data de 12 iulie 2012Primarul Municipiului Ploieşti:


în baza art. 39, alin. 2 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată şi actualizată;
în temeiul art. 68, alin. 1 şi art. 115, alin. 1, lit. „a” din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată şi actualizată, D I S P U N E:Articol unic – Convocarea Consiliul Local al Municipiului Ploieşti în şedinţă extraordinară în data de 12 iulie 2012, începând cu ora 1400, la sala de şedinţe de 200 de locuri din cadrul Palatului Administrativ Ploieşti, Etajul I, cu următorul proiect al ordinii de zi:
1. Proiect de hotărâre privind alegerea Viceprimarilor Municipiului Ploieşti.
2. Proiect de hotărâre privind organizarea comisiilor de specialitate pe domenii de activitate şi aprobarea componenţei acestora.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline