Este ştiut faptul că Tribunalul Prahova este supraaglomerat. Iar dacă oamenii veniţi pentru procese tot trebuie să stea cu orele pe holuri, aşteptând să intre în sala de judecată, Primăria Ploieşti s-a gândit să le ofere cetăţenilor posibilitatea de a face ceva util în acest timp.

 

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor municipiului Ploieşti, dar şi pentru a răspunde afirmativ solicitărilor primite in ultimul timp, Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti a hotărat deschiderea unui ghişeu de încasări şi plăţi în incinta Tribunalului Prahova. Astfel, începând de miercuri 11.01.2012, ploieştenii pot achita taxele extrajudiciare de timbru, taxele judiciare de timbru, amenzile, impozitele şi taxele locale şi la ghişeul de încasări şi plăţi situat în incinta Tribunalului Prahova – parter, str. Gheorghe Lazar nr.6. Programul de funcţionare al ghişeului: luni – joi: 8.30-15.30; vineri: 8.30-14.00. 

Rămâne de văzut dacă măsura se va bucura de succes, având în vedere că e greu de crezut că persoanele care aşteaptă, o sentinţă şi, Doamne fereşte, o condamnare, le mai arde să scoată bani din buzunar pentru a-şi plăti impozitele locale.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline