În dimineaţa zilei de 15 martie, peste 200 de poliţişti au descins la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt din auto, societăţi comerciale şi tâlhării, fiind vizate şi persoanele urmărite, care se sustrag cercetărilor.

Pe timpul percheziţiilor efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, poliţiştii au blocat căile de acces în cartierul ploieştean „Mimiu”, percheziţiile vizând 24 de locuinţe ale suspecţilor.

În urma activităţilor desfăşurate, în locuinţele percheziţionate au fost găsite bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, cu precădere bunuri electronice şi electrocasnice: televizoare LCD, laptop-uri, ceasuri, cuptoare cu microunde, arme albe etc.

La sediul Poliţiei au fost conduşi pentru cercetări 30 de suspecţi, activităţile de cercetare fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Totodată, cu această ocazie a fost verificat modul de păstrare a armamentului de către posesorii legali care locuiesc în zonă. Astfel, au fost controlaţi 42 de deţinători de arme, fără a fi constatate nereguli pe această linie.

{youtubejw}HQL5vL3Am4c{/youtubejw} 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline