În dimineaţa zilei de 15 martie, peste 200 de poliţişti au descins la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt din auto, societăţi comerciale şi tâlhării, fiind vizate şi persoanele urmărite, care se sustrag cercetărilor.

Pe timpul percheziţiilor efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, poliţiştii au blocat căile de acces în cartierul ploieştean „Mimiu”, percheziţiile vizând 24 de locuinţe ale suspecţilor.

În urma activităţilor desfăşurate, în locuinţele percheziţionate au fost găsite bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, cu precădere bunuri electronice şi electrocasnice: televizoare LCD, laptop-uri, ceasuri, cuptoare cu microunde, arme albe etc.

La sediul Poliţiei au fost conduşi pentru cercetări 30 de suspecţi, activităţile de cercetare fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Totodată, cu această ocazie a fost verificat modul de păstrare a armamentului de către posesorii legali care locuiesc în zonă. Astfel, au fost controlaţi 42 de deţinători de arme, fără a fi constatate nereguli pe această linie.

{youtubejw}HQL5vL3Am4c{/youtubejw} 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline