Poliția Locală Ploiești, prin consilierii Serviciului Disciplină în Construcții-Afișaj Stradal, Protecția Mediului și Control Comercial, a desfășurat în cursul zilei de marți, 18 septembrie 2012, activități de notificare a proprietarilor autovehiculelor expuse spre vânzare pe domeniul public. Acestora li s-a adus la cunoștință că, în termen de 48 de ore de la înștiințare, au obligația de a lua măsurile necesare pentru mutarea autovehiculului pe un teren privat sau de îndepărtare a afișelor, însemnelor ori a altor înscrisuri care privesc intenția de vânzare sau închiriere a mașinii. 

În caz contrar, proprietarii autovehiculelor expuse spre vânzare pe domeniul public riscă să fie sancționați – conform prevederilor H.C.L. nr. 7/2009, unde se menționează la art. 6., pct.1: ” expunerea spre vânzare/închiriere a vehiculelor pe raza Municipiului Ploiești se efectuează de către persoane fizice și juridice doar în spații special amenajate și autorizate, în condițiile legii (târguri auto, showroom-uri,etc.) ” – cu amendă contraventională cuprinsă între 1000-2500 lei (pers.juridice) și între 500-1500 lei (pers. fizice), urmând ca autoturismul să fie ridicat de pe domeniul public, conform H.C.L. nr. 96/2009, cu achitarea taxelor legale.

Astfel, au fost afișate peste 50 de notificări pe mașinile staționate pe domeniul public, ce aveau expuse anunțuri prin care se făcea cunoscută intenția de comercializare a autoturismului. Într-o primă etapă, s-a avut în vedere următoarele zone: Mc Donald’s Nord – Complex Nord, Kaufland Vest – Biserica Eroilor, str. Cosminele – supermarket Penny, str. Cosminele – intersecție Mărășești, B-dul Republicii – S.C. Electrica, Centrul Civic. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline