Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 10 și de la Postul Comunal Valea Călugărească l-au depistat în flagrant pe Valerică P., din localitate, în timp ce demonta un stâlp destinat susținerii tronsonului de energie electrică ce face legătura între fostul combinat chimic și stația electrică de transformare
În jurul orei 15.30, pe raza satului Arva, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 10 și de la Postul Comunal Valea Călugărească l-au depistat în flagrant pe Valerică P., din localitate, în timp ce demonta un stâlp destinat susținerii tronsonului de energie electrică ce face legătura între fostul combinat chimic și stația electrică de transformare Valea Călugărească. Din primele cercetări, s-a stabilit că, în seara precedentă, bărbatul a demontat stâlpul respectiv de la bază, acesta căzând pe sol, unde a început să îl dezmembreze.
De asemenea, s-a mai stabilit că, începând cu jumătatea lunii august, el a sustras componente metalice de la alți șase stâlpi aflați în zonă, aceștia făcând parte din tronsonul principal, susținând cabluri aflate sub tensiune. În cursul zilei de astăzi urmează să se stabilescă prejudiciul cauzat prin comiterea acestor infracțiuni.
Prahoveanul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline