Cu două zile înaintea importantului meci de la Saelele, cu Voința Turnu Măgurele, președintele executiv al FC Petrolul, Cristian Vlad, manifestă un optimism robust, având încredere deplină în jucătorii săi. „Este evident că vom juca la victorie la Saelele” – spune Cristi Vlad, ținând să precizeze însă că „așa am făcut, de altfel, în toate meciurile disputate până acum în campionat și doar într-unul singur nu ne-a ieșit, mai exact etapa trecută, acasă, cu Alexandria”.

Optimismul oficialului petrolist este justificat și de șansele foarte mari ca Jean Prunescu, căpitanul de până la revenirea pe teren a lui Claudiu Tudor, să fie apt de joc, la Saelele, în disputa cu Voința. „Jean a fost chinuit de o miozită de efort, dar aproape a trecut peste această problemă și sper să fie sâmbătă pe teren, el fiind un titular important al Petrolului”, a declarat șeful executivului clubului găzarilor.

Domnia sa era la curent cu manverele organizatorilor partidei de la Saelele, care au recurs la… inundarea propriului teren, speculându-se că ar fi făcut-o pentru a împiedica echipa mai tehnică, de posesie, cea oaspete, să-și desfășoare jocul obișnuit: „Repet că am încredere în echipă sută la sută și că orice ce s-ar face la Saelele va fi în van, băieții având suficientă experiență pentru a trece peste astfel de șicane”. În condițiile în care viitoarele gazde ale „lupilor” au pierdut deja patru puncte și au și un meci  mai mult disputat decât ploieștenii, teleormănenii de pe locul secund al ierarhiei la zi se agață de absolut orice, pentru a rămâne în cărțile promovării. Asta mai ales că în etapa a X-a au programat derbiul local, de la Alexandria, cu AFCM. Vorba aceea, ce fair play?! „Scopul scuză mijloacele”!

Foto: www.sportonlineph.ro și www.observatorulph.ro

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline