PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 04.10.2017 ORA 09 – 05.10.2017 ORA 09

Cerul va avea înnorări temporare și doar izolat va ploua slab, cu precădere în zona deluroasă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în creștere ușoară față de ziua precedentă, se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 10 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață. LA MUNTE Cerul va avea înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales pe creste. Temperatura aerului va marca o scădere față de intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 05.10.2017 ORA 09 – 06.10.2017 ORA 09

Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade, iar cele minime între 8 și 12 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. LA MUNTE Cerul va fi variabil, vântul va prezenta intensificări, iar pe creste va sufla tare. Temperatura aerului va fi în creștere față de intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 06.10.2017 ORA 09 – 07.10.2017 ORA 09

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea când, local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade și minime între 9 și 13 grade. LA MUNTE Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua. Spre sfârșitul intervalului, la altitudini de peste 2000 m, precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi pe creste. Valorile termice vor marca o scădere față de cele din intervalul anterior.

Biroul de presă al Prefecturii Prahova

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline