Grupul consilierilor PSD  din Consiliul Local Ploiești apreciaza că, în acest moment, prioritatea zero a consiliului o reprezintă redresarea activitatii SC Transport Călători Expres, societate care asigură transportul public al ploieștenilor. În acest sens, grupul consilierilor PSD va sprijini reprezentanții TCE pentru identificarea soluțiilor cu adevărat viabile necesare pentru redresarea economică si financiară a societății, cu respectarea condițiilor impuse de lege.

Nu considerăm că măsura de concediere a personalului reprezintă o măsură corectă și suficientă de salvare a acestei firme și nici că va duce la diminuarea pierderilor financiare ale TCE. Apreciem eforturile depuse până în acest moment de reprezentanții societății , dar considerăm că actuala conducere nu are capacitatea necesară de a găsi soluțiile oportune pentru redresarea TCE Ploiești.

            În spiritul celor de mai sus, grupul consilierilor PSD propune  angajarea unei firme externe de audit care să identifice problemele reale ale societății și care să elaboreze un program complex de redresare a firmei care asigură transportul public al ploieștenilor, audit care să se realizeze în regim de urgență.

 

Susținem de asemenea achiziția de mijloace de transport noi, necesare pentru a oferi servicii de calitate cetățenilor și pentru scăderea cheltuielilor operaționale ale TCE.

            Grupul PSD din Consiliul Local Ploiești consideră că trebuie luate toate măsurile necesare pentru salvarea TCE, dar în același timp, trebuie îmbunătățite și serviciile de transport public oferite ploieștenilor, aceștia, în calitate de plătitori de taxe având dreptul necontestat la un transport public de calitate și la cele mai înalte standarde.

 

Grupul Consilierilor Locali PSD  Ploiești

Ploiești, 05  iulie  2017

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline