După ce, în cadrul unei conferințe de presă, Cristian Apostol, coordonatorul activității PD-L pe Colegiul de Deputați nr.7 – Prahova, a anunțat că primărița PSD din Călugăreni, Ileana Cârlan, va candida pe listele partidului său, social-democrații au trimis un comunicat presei prin care dezmint acest lucru și, mai mult, informează că de fapt un primar pedelist va candida din partea USL la alegerile din 10 iunie. De fapt, ambele formațiuni politice se acuză reciproc că se fac presiuni pe primari de a-și schimba tabăra politică.

Vă prezentăm, în continuare, comunicatul de presă remis de PSD Prahova astăzi:

<<PDL dezinformează, primarul comunei Călugăreni este în continuare membru PSD și va candida pentru un nou mandat din partea USL!

Primarul comunei Călugăreni, doamna Ileana Cârlan, nu a trecut de la PSD la PDL, așa cum în mod eronat a fost anunțat astăzi în cadrul conferinței de presă a PDL Prahova. 

“Nu am trecut la PDL, rămân membru PSD și voi candida pentru un nou mandat din partea USL, al patrulea. Nu înțeleg de ce face PDL-ul astfel de declarații. Așa au făcut și cu ajutoarele. Au anunțat la presă că vor trimite ajutoare la Călugăreni și aici nu a ajuns nimic!”, a declarat doamna Ileana Cârlan, primarul comunei Călugăreni.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, PDL Prahova a vrut să comunice probabil faptul că primarul comunei Gherghița, Constantin Ciolacu, va candida din partea USL la alegerile locale din 10 iunie 2012, pentru funcția de primar.>>

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline