Deşi, în noaptea de joi spre vineri, în programul postului de televiziune DigiSport1, pe propriul site, se scria că astăzi, 6 ianuarie 2012, de la ora 18.00, va avea loc emisiunea Fanatik Show, moderată de Horia Ivanovici, în cursul zilei s-a revenit şi s-a specificat că, de la acea oră, se va transmite totuşi, în direct, ultimul meci din cadrul  primei manşe a sferturilor de finală ale Cupei României, la baschet masculin, dintre BC Timişoara şi CSU Asesoft Ploieşti.

Reamintim că, din echipa vizitatoare a sălii Constantin Jude vor lipsi căpitanul Cătălin Burlacu, suspendat, şi americanul Michael Jones, accidentat. În schimb, la ploieşteni vor debuta spaniolo-românul Angel Santana şi, posibil, yankeul recent revenit la Asesofti, Darius Hargrove (foto, la minge; www.totalbaschet.ro). Se anticipa astfel că va sta în tribună Rade Dzambic, un fost component al trupei locale, în Cupa României nefiind permisă înscrierea pe foaia de arbitraj decât a ptaru străini, care ar putea fi următorii: sârbul Aleksandar Vlahovic, bosniacul Drasko Albijanic, ruso-israelianul Anton Kazarnovski şi americanul Darius Hargove.

Partida de la Timişoara este singura din sfeeturi care a fost încredinţată unui trio de arbitri FIBA, format din Mircea Şerban (Piteşti), Fabiana Niţu (Sibiu) şi Bukuresti Laszlo (Sovata). Returul se va desfăşura marţi, 10 ianuarie 2012, la sala de sport din Brazi. De subliniat că regulamentul de desfăşurare a Cupei României permite, până la Final Four, ca un joc din prima manşă să poată fi terminat la egalitate, aşa cum s-a întâmplat ieri, la Bucureşti, între Dinamo şi CSM Piteşti, scor: 67-67.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline