În ziua de 28.03.2013, în jurul orei 14.00, un bărbat s-a prezentat la sediul Poliţiei Mun. Ploieşti şi a sesizat faptul că la data de 26.03.2013, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla pe raza com. Bucov, a fost deposedat prin violenţă de către persoane necunoscute de o semiremorcă, pe care se afla un autoturism cu numere de înmatriculare de Anglia precum şi marfa transportată, respectiv un frigider, un televizor, 4 genţi cu articole vestimentare, o geantă şi încă 5 cutii de carton sigilate, în valoare totală de 11.000 lei. 

În urma audierii reclamantului, acesta a revenit asupra declarațiilor și a arătat că cele reclamate anterior sunt neadevărate, precizand în acest sens că a fost lipsit de libertate şi supus unor ameninţări cu acte de violenţă de către doi bărbați, în scopul de a-l determina să reclame în mod fals o tâlhărie săvarşită în com. Bucov, pentru justificarea lipsei bunurilor.

La data de 29.03.2013, s-a continuat efectuarea de cercetari și a rezultat că reclamantul vânduse bunurile reclamate ca fiind furate, în orasul Adjud, jud. Vrancea.Bunurile in cauza au fost recuperate de catre lucratorii IPJ Vrancea, iar fata de reclamant s-a dispus inceperea urmăririi penale pentru săvîrșirea infracțiunii de înșelăciune.

S-a dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore, bărbatul fiind introdus in arestul IPJ Prahova si urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestarea preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

Cercetarile vor fi continuate de lucratorii Sectiei nr.3 Politie Rurala Blejoi.

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline