După ce s-a despărţit de mai mulţi jucători, Astra continuă campania de completare a lotului. Astfel, preşedintele executiv Dinu Gheorghe, alias „Vamă”, l-a transferat pe Yahaya Seydou (foto; www.gsp.ro), un mijlocaş la închidere originar din Ghana, care a evoluat, în cariera lui, în Grecia, la Annagenisi Karditsa (împrumutat; 29 de meciuri, niciun gol marcat) şi AEK Atena (3 partide, tot fără gol înscris), dar şi în Israel, la Maccabi Haifa (47 de meciuri, 1 gol).

Interesant este că africanul s-a născut pe 31 decembrie 1989, ultima zi a anului în care ţara în care va evolua de-acum şi-a cucerit libertatea, după dictatură. Este înalt de 1,79 metri şi a fost adversar al Stelei, în grupele Europa League, din sezonul trecut, fiind integralist la partida tur, câştigată de Maccabi, la Haifa, cu 5-0, şi bifând 68 de minute şi în cea de pe „Naţional Arena”, în care echipa lui a pierdut, scor: 2-4. Yahaya Seydou, care s-a despărţit recent de formaţia din Israel este, potrivit www.gsp.ro, în aşteptarea vizei de României, pentru a se pune sub comanda noului antrenor al Astrei, Bogdan Stelea.

Un alt fotbalist străin rămas liber de contract, vara aceasta, mijlocaşul de bandă stângă argentinian David Distefano, unul dintre cei mai buni, în ultimii doi ani comeptiţionali, ai echipei FC Braşov, se află în tratative avansate cu formaţia din „9 Mai”. Urmează fostul său coechipier brazilian Davide Dias, un alt mijlocaş, dar de creaţie, eliberat, după terminarea campionatului trecut, de către clubul din oraşul de la poalele Tâmpei?

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline