Gazeta de Prahova

„Vamă” i-a adus lui Stelea un mijlocaş defensiv din Ghana

Sport

Redactia

După ce s-a despărţit de mai mulţi jucători, Astra continuă campania de completare a lotului. Astfel, preşedintele executiv Dinu Gheorghe, alias „Vamă”, l-a transferat pe Yahaya Seydou (foto; www.gsp.ro), un mijlocaş la închidere originar din Ghana, care a evoluat, în cariera lui, în Grecia, la Annagenisi Karditsa (împrumutat; 29 de meciuri, niciun gol marcat) şi AEK Atena (3 partide, tot fără gol înscris), dar şi în Israel, la Maccabi Haifa (47 de meciuri, 1 gol).

Interesant este că africanul s-a născut pe 31 decembrie 1989, ultima zi a anului în care ţara în care va evolua de-acum şi-a cucerit libertatea, după dictatură. Este înalt de 1,79 metri şi a fost adversar al Stelei, în grupele Europa League, din sezonul trecut, fiind integralist la partida tur, câştigată de Maccabi, la Haifa, cu 5-0, şi bifând 68 de minute şi în cea de pe „Naţional Arena”, în care echipa lui a pierdut, scor: 2-4. Yahaya Seydou, care s-a despărţit recent de formaţia din Israel este, potrivit www.gsp.ro, în aşteptarea vizei de României, pentru a se pune sub comanda noului antrenor al Astrei, Bogdan Stelea.

Un alt fotbalist străin rămas liber de contract, vara aceasta, mijlocaşul de bandă stângă argentinian David Distefano, unul dintre cei mai buni, în ultimii doi ani comeptiţionali, ai echipei FC Braşov, se află în tratative avansate cu formaţia din „9 Mai”. Urmează fostul său coechipier brazilian Davide Dias, un alt mijlocaş, dar de creaţie, eliberat, după terminarea campionatului trecut, de către clubul din oraşul de la poalele Tâmpei?

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline