Prahova vs Dâmboviţa. Aceasta este confruntarea săptămânii în cadrul proiectului „Raport de ţară” lansat de către televiziunea Digi24.

Județul Prahova este cunoscut pentru industria de prelucrare a petrolului, care se și extrage în zonele deluroase ale județului, dar e, în egală măsură, apreciat ca regiune turistică. Valea Prahovei, dar și zona viticolă Dealul Mare, cu podgoriile de la Tohani și Valea Călugarească,atrag anual sute de mii de turiști, iar regionalizarea va aduce, practic, o creștere a potențialului turistic pentru aceste zone, spun reporterii Digi24. Județul este pe locul doi ca dezvoltare industrială, după Capitală. Aici a apărut conceptul de parc industrial. Și asta datorită condiţiilor oferite: drumuri bune, rețele de gaze, apă, canalizare, electricitate, transport feroviar, mai relatează sursa citată.

Despre proiect: Timp de 6 luni, într-un demers jurnalistic fără precedent, Digi24 dă un RAPORT DE ȚARĂ, un proiect în care, împreună cu reprezentanți ai autorităților, specialiști și publicul larg, vom face clasamentul județelor țării după criterii profesioniste. In fiecare zi, de luni până vineri, la orele 09.00, 13.00, 19.00 și 20.00, în cadrul Jurnalelor de știri, vor fi prezentate materiale filmate de reporteri in cele doua județe aflate în vizor. 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline