Gazeta de Prahova

Razie a poliţiei în cartierul Radu de la Afumați

Fără categorie

Redactia

  • În cursul zilei de miercuri,  polițiști ploieșteni din cadrul Secției nr. 3 au organizat o acțiune cu forțe mărite în zona pieței agro-alimentare „Aurora” Vest, în scopul prevenirii și combaterii comerțului stradal ilicit, a cerșetoriei, a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice și asigurarea unui climat civic corespunzător, la care au fost angrenate efective de ordine publică, precum și lucrători jandarmi. Au fost legitimate 115 persoane (patru avertizate), controlate 23 de societăți comerciale, precum și 12 producători agricoli, și au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 5.815 lei.

 

  • O acțiune similară a fost desfășurată și la nivelul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești în zona Pieței ”1 Decembrie 1918”, la care au participat poliţişti de siguranţă publică, de proximitate, de investigații criminale, precum și jandarmi. Cu acest prilej, au fost legitimate 22 de persoane (trei avertizate), controlate 4 autovehicule și au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, a căror valoare a fost de 1.050 lei. De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni.

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline