În această seară, de la ora 21.00, realizatorul de talk-show-uri sportive Marian Pușcaș, ultima oară la televiziunea Valea Prahovei, va debuta în forță la „Ploiești TV”. El îl va avea drept invitat, printre alții, și pe primarul Adrian Dobre, printre temele ce se vor dezbate numărându-se mărcile Petrolul și situația Hipodromului Ploiești.

Marian PuscasReamintim că, după 10 luni de discuții în Consiliul Local Ploiești și evaluarea mărcilor Petrolul, s-a luat hotârârea organizării unei licitații deschise cu strigare, la care să participe exclusiv posesorii de Certificat de Identitate Sportivă primit de la Ministerul Tineretului și Sportului. La această licitație, cel puțin până în prezent, și-a anunțat prezența numai ACS Petrolul ’52 Ploiești. Mai proaspătă câștigătoare a eventului județean, echipa antrenată de Octavian Grigore și Gheorghe Liliac este recunoscută din vara trecută, de către suporterii culorilor galben-albastre, drept urmașa de drept și de fapt a falimentatei SC FC Petrolul.

Altfel, dacă la hipodrom cursele de trap au debutat de ceva vreme, nu există totuși pe deplin edificat un cadru organizatoric obișnuit pentru alergările de gen din lume. Precizăm că, în afară de cursele de trap, la Hipodromul Ploiești se mai pot face și cele de galop, existând o pistă și pentru astfel de competiții.

Despre toate acestea, dar nu numai, urmează a discuta Marian Pușcaș cu edilul-șef al Ploieștiului. Nu ezitați, deci, să comutați astăzi, 12 iunie 2017, de la ora nouă seara, pe „Ploiești TV”, și nu veți regreta! Vizionare plăcută!

Foto: www.myploiesti.ro și www.vptv.ro

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline