Comunicat de presă

Asistăm de câteva zile la un adevărat circ iscat în jurul celui mai important brand din Ploiești: Petrolul. 

Din păcate, primarul Adrian Dobre și consilierii PNL speculează dragostea suporterilor pentru Petrolul, inducându-i în eroare. În plus, instigă executivul Primăriei la abuz în serviciu, una din cele mai grave infractiuni, solicitand functionarilor publici sa dea aviz de legalitate unor documente vădit ilegale.

Și pentru ca acest circ să fie complet, noi, consilierii PSD, am devenit vinovații de serviciu doar pentru simplul fapt că cerem respectarea legilor în vigoare ! Niciunul dintre noi nu a declarat vreodată că nu dorim cedarea mărcilor Petrolul către suporteri. Am afirmat în campania electorală că una dintre preocupările noastre este punerea în valoare a mărcii municipale Petrolul Ploiești. În același timp, actualul primar  Dobre, pentru a câștiga voturi, a făcut promisiuni fără acoperire, iar acum se vede în postura de a nu își putea ține promisiunile. Și asta pentru că tot ceea ce a propus a fost ilegal. Promisiunile nu se respectă prin ilegalități, domnule primar!

Vom vota pentru proiectele care vor să pună în valoare marca Petrolul, dar numai dacă proiectul este legal și are toate avizele necesare. Și, în niciun caz, nu vom accepta în niciun moment presiuni și jigniri publice doar pentru că ne dorim ca legile din țara asta să fie respectate !

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploiești se detașează de orice încercare de a face administrație sub presiunea unor grupuri de interese.

Ne dorim rezolvarea cu prioritate a tuturor problemelor Ploieștiului și ne-am fi dorit ca primarul Adrian Dobre să fie la fel de insistent și în ceea ce privește rezolvarea subiectelor cu adevărat importante pentru majoritatea ploieștenilor. Dar, se vede treaba, pe acelea le ignoră !

Domnul primar Adrian Dobre, credem că a venit momentul să arătați respect pentru toți ploieștenii și să deveniți primarul tuturor ploieștenilor. Nu doar a celor grupați în grupuri mărunte de interese.

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploiești propune organizarea unui referendum local pentru a stabili problemele reale ale ploieștenilor. 

Agenda publică a Consiliului Local Ploiești trebuie dictată de TOȚI ploieștenii, nu doar de cei organizați în grupuri de presiune  constituite și conduse de primarul Ploieștiului și acoliții săi politici.Domnule Dobre, ploieștenii v-au ales pentru a dezvolta Ploieștiul, nu pentru a-l  distruge ! Să nu uitați asta!

 

 

 

 Grupul consilierilor locali ai PSD Ploiesti

Ploiesti, 21 August 2016

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline