Primaria Municipiului Ploiesti informeaza ca reprezentantii firmelor  Alpine Bau GmbH, dl. Vlad Spirescu, si Taiyo Europe GmbH, dl Kurt Koch,  precum si inginerul proiectant Massimo Maffeis au venit astazi in Ploiesti pentru a stabili masurile ce trebuie luate pentru remediarea imediata a copertinei de la stadionul “Ilie Oana”

Domnul Kurt Koch a declarat ca o echipa de specialisti lucreaza pentru depistarea si rezolvarea problemei aparute la copertina. Va fi curatata zapada de pe intreg acoperisul stadionului, vor fi verificate toate imbinarile  pentru a vedea unde si de ce  s-a produs ruptura.

Domnul Kurt Koch  a precizat  ca firma Taiyo Europe GmbH isi asuma intreaga responsabilitate pentru situatia creata  si va depune toate eforturile pentru remedierea acesteia in cel mai scurt timp.

De asemenea, lucrarea se afla in garantie pe o perioada de 10 ani, iar firma germana va suporta toate costurile pentru reparatii.

In cursul zilei de maine specialistii germani vor pune la dispozitia municipalitatii graficul de executie si au dat asigurari ca lucrarile de reparatii nu vor afecta debutul campionatului.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline