Stațiunile de pe Valea Prahovei sunt și anul acesta, în topul destinațiilor preferate de turiști pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă și dacă vă place să fiți tratați regește, o idee ar fi petrecerea Revelionului 2013 la un castel. De exemplu în Bușteni, ultimul edificiu construit de dinastia Cantacuzinilor, și-a deschis porțile, iar condițiile și serviciile oferite sunt la standarde occidentale.
Interioarele sunt amenajate cu mobilă stil și decoruri elegante, iar peisajul natural în care este amplasat castelul, completeazã atmosfera unui sejur perfect. Lemnul, sticla și piatra, se îmbină perfect într-un decor retras, din inima pădurii unde liniștea muntelui și aerul curat oferă momente unice de relaxare.
Restaurantul somptuosului castel Cantacuzino, cu săli spațioase și cu un inconfundabil parfum de epocă, satisface cu siguranță cele mai rafinate cerințe în materie de confort, iar pentru petrecerea dintre ani, bucătarii castelului s-au întrecut în măiestrie. La masa festivă vor fi servite preparate fine, cu savoare exotică. Terina de șuncă umplută cu prune si legume murate și ulei de busuioc, tournedo de somon cu sos de șampanie, curcan cu sos de caise sau mousse de ciocolată, suntRestaurant_Castel_Cantacuzino doar câteva din deliciile care vor răsfăța papilele gustative ale clienților. Ospățul costă 165 de euro de persoană, iar cele 100 de locuri sunt deja rezervate.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline