Robert Turcescu a hotărât să îl dea în judecată pe Mircea Badea. Iată ce a scris realizatorul de la B1 TV pe pagina sa de Facebook:

„Azi am decis sa deschid o actiune in justitie impotriva lor. Deja mi se pare prea mult. Mult prea mult! Aici nu mai vorbim despre presa si nici despre concurenta. E vorba despre ura, instigare la violenta si, probabil, dementa. Caut un avocat curajos dispus sa-si asume o astfel de speta. 
Vi se pare inutil sau exagerat un astfel de demers? Cititi si spuneti! Cum a descris Mircea Badea, la finalul emisiunii Sinteza zilei, ca le-ar face rau „propagandistilor abjecti” daca „vreodata in aceasta viata voi avea ocazia sa le fac rau”:
„Cu privire la propaganda basista. Deci eu ii urasc pe acesti oameni, am ajuns in Romania anului 2013 sa urasc niste oameni pana la dezumanizare. Cred ca am mai spus asta.”
„Ma surprind gandindu-ma, fantasmand si fiind sigur de comportamentul meu cu privire la, uite, urmatoarea situatie: presupunem, presupunem – se intampla atatea in viata asta – deci daca as trece pe un drum de munte si in stanga e o prapastie si asa cu doua degetele se mai tine de o frunzulita vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermanos, d-asta… Tapalaga… nu stiu daca ati auzit, e un fel de homuncul – Sabin Orcan, ati auzit de asa ceva? Asta, Turturica ala de clipeste nervos si dezaxat din ochisorii mici inecati in grasime, vreun Turcescu, vreun d-astia. Sa-l vad asa, [agatat] cu doua degete, ajutor, ajutor. Prietene, nu numai ca nu il ajut, ma intorc cu spatele si plec. La unii.”
„La altii, imi scot tacticos o punga de seminte, ma pun asa pe margine si bananai din picioare si ma uit sa vad cum cade. Intelegi?”
„Ma surprind, ii urasc atat de rau pe acesti abjecti, ma surprind – si de la mine asa se pare, ca e perfect in regula sa simt asta – de cate ori mi se solicita (…) triliarde de strigate de ajutor, sa donez, sa particip, sa fac, sa dreg, campanii umanitare, stii care e primul meu gand? E basist? Prietene, daca e basist, nu dau. Intelegi?”
„E, atat de rau ii urasc pe astia. Si nu stiu cum e viata asta, ca, vezi tu, e complicata rau, pana la varsta respectabila pe care am atins-o mi-am dat seama ca e impredictibila viata. Prietene, daca o sa am vreodata ocazia in aceasta viata sa le fac rau astora, o sa le fac. Deci n-am nici cea mai mica opreliste. Romanisme d-alea de genul „Sa-i lasam in plata Domnului”, d-alea, stii? Nu cred in plata Domnului. Deci daca vreodata in aceasta viata voi avea ocazia sa le fac rau, o sa le fac rau. Meticulos, incet si determinat.”

:

 

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline