Timpul estimat pentru citirea articolului este 91 secunde

La data de 9.12.2011, în jurul orei 14.45, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Ploieşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în zona străzii Vasile Lupu din Ploieşti are loc o altercaţie între mai multe persoane.

Poliţiştii au intervenit şi au aplanat conflictul, identificând ca participanţi următoarele persoane: D. Viorel, D. Alexandru, O. Cengiz si O. Huseyin.

Din primele cercetări echipa operativă a stabilit următoarea situaţie de fapt:

În jurul orei 14, O. HUSEYIN a parcat autoturismul cu care se deplasa în faţa unui imobilul unde funcţionează un birou al unei societăţi comerciale, moment în care administratorul societăţii, D. Viorel, a ieşit si i-a solicitat să mute autoturismul întrucât obturează acccesul în curtea imobilului.

Conducătorul auto a mutat autoturismul, iar după aproximativ 15-20 minute s-a întalnit cu tatăl său, O. CENGIZ, împreună cu care a revenit la sediul societăţii comerciale unde au avut o dispută verbală cu D. Viorel şi cu fiul acestuia, D. Alexandru, în cadrul căreia cele 4 persoane s-au lovit reciproc.

În timpul altercaţiei cetăţenii turci au folosit un băţ din lemn şi o ţeavă din fier de aproximativ 1 m cu care i-au lovit pe D. Viorel si D. Marius, iar D. Viorel a scos din toc un pistol afirmând că îl va folosi pentru a se apăra. În acel moment a intervenit echipajul de poliţie care a aplanat conflictul ridicând cele două obiecte contondente şi pistolul.

D. Viorel si D. Alexandru au fost transportati la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, niciunul dintre ei nerămând internat. 

Din verificările poliţiştilor a rezultat că D. Viorel este deţinător legal al pistolului respectiv. 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline