Ministerul Culturii și Identității Naționale, împreună cu Uniunea Agențiilor de Publicitate din România și cu sprijinul International Advertising Association, al Centrului de Excelență în Studiul Imaginii și al UNARTE, au organizat un concurs de idei la care s-au înscris pro bono trei agenții din România, respectiv Pastel, FCB Bucharest și BrandNew, care au propus un total de 13 identități vizuale pentru Centenarul Marii Uniri de la 1918.

Procesul de jurizare se desfășoară în două etape: în prima etapă, marți, 22 august 2017, agențiile au prezentat unui juriu format din experți din cadrul instituțiilor mai sus amintite propunerile lor, iar acestea au fost punctate în baza unei grile de evaluare.

În cea de-a doua etapă, începând de miercuri, 23 august 2017, ora 08:00, prin accesarea paginii http://centenar.cultura.ro/ logo, publicul are posibilitatea de a vota, până duminică, 27 august 2017 ora 23:59, identitatea vizuală pe care o preferă. Votul publicului contează în proporție de 25%, iar identitatea vizuală câștigătoare va fi cea care va întruni cel mai mare punctaj în urma celor două etape.

Dorim sa mulțumim și pe această cale atât agențiilor implicate, cât și membrilor juriului, care au decis să se implice fără nicio compensație financiară în acest proiect extrem de important în perspectiva celebrării Centenarului.

Centenarul Marii Uniri de la 1918 și al Războiului pentru Întregirea Neamului este o sărbătoare a tuturor românilor, motiv pentru care fiecare trebuie să aibă posibilitatea de a se implica în alegerea identității vizuale care va reprezenta acest important eveniment din istoria noastră națională și care va fi folosită pe toate materialele dedicate acestuia.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline