Vineri, 17 februarie, a avut loc inaugurarea noii secţii Fizioterapiei din cadrul Spitalului orăşenesc Vălenii de Munte. După o investiţie susţinută financiar şi nu numai de către Primăria şi Consiliul Local Vălenii de Munte, incinta oferă viitorilor pacienţi cele mai bune condiţii de recuperare şi tratament. 

La eveniment au fost alături de Florin Constantin, primarul oraşului Vălenii de Munte: Florian Bodog – ministrul Sănătăţii, Bogdan Toader – preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, prefectul judeţului, senatori şi deputaţi de Prahova. 

Investiţia gândită de către primarul Florin Constantin pentru a oferi tuturor celor care se tratează la unitatea spitalicească din oraş este una de calitate şi va aduce servicii pe măsură. După cum se vede şi în imaginile alăturate, clădirea poate concura cu orice unitate privată din ţară, atât prin compartimentare, cât şi prin dotarea cu aparatură medicală, cu mobilier şi cu tot ceea ce presupune tratamentul de specialitate. Incinta a fost extinsă, s-au realizat lucrări de termoizolaţie, de înlocuire a tâmplăriei şi acoperişului, precum şi lucrări de amenajare interioară completă, de la pardoseală, pereţi şi până la instalaţii electrice, termice şi sanitare.
Pacienţii vor putea beneficia de saloane compartimentate la standarde europene, cu mobilier complet nou (paturi, dulapuri), grupuri sanitare proprii la fiecare salon în parte, încălzire centrală, televizoare cu ecran plat pentru ca pacienţii internaţi să petreacă timpul petrecut aici într-un mod cât mai plăcut posibil. De asemenea, dotările sunt de ultimă generaţie. Amintim, printre altele, de duşul subacval şi de baia galvanică – aparate performante care vor putea fi folosite pentru recuperarea medicală a pacienţilor.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline