Gazeta de Prahova

S-a lansat volumul de „Poezii din Peluză”, al suporterului petrolist Liviu Drăghici

Sport

Redactia

Deşi supăraţi după semieşecul de vineri, 21 septembrie 2012, al echipei lor favorite, Petrolul, la Bistriţa, în faţa Gloriei, scor: 1-1, mai mulţi suporteri ai „lupilor” au fost alături de prietenul lor, Liviu Drăghici (foto), a doua zi, la fanshop-ul din incinta mall-ului Winmarkt Shopping Center, cu prilejul lansării volumului acestuia, sugestiv intitulat „Poezii din Peluză”.

Provocat de către amici, în faţa reprezentanţilor presei, Liviu a compus pe loc câteva versuri având drept temă meciul de duminică, 30 septembrie, cu Steaua, de pe „Ilie Oană”, îndemnul lui animând asistenţa: ”La Steaua vreau să le dăm trei/Să freamăte tribuna/Să cânt şi eu cu Lupii mei/Cum fac întotdeauna/La Steaua vreau să le dăm trei/Să ţină minte scorul/Să fie clar şi pentru ei/Aici este PETROLUL!”.

Volumul „Poezii din Peluză” a fost pus în vânzare, începând cu această săptămână, la magazinul oficial al clubului, din mall-ul mai sus-menţionat, şi costă 18 lei. Este o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca tuturor acelora care simpatizează nu numai echipa fanion a Ploieştiului şi a Prahovei, ci îi iubesc şi pe tinerii din peluza I de pe „Ilie oană”, care fac spectacol, meci de meci, şi dau tonul la încurajările formaţiei favorite.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline