În ziua de 8.12.2011, în jurul orei 1.15, Secţia 2 Poliţie Ploieşti a fost sesizată prin S.N.U.A.U. “112”, cu privire la faptul că în jurul orei 19, o minoră în vârstă de 14 ani din municipiu a părăsit domiciliul părinţilor săi şi nu a mai revenit.

În jurul 5.30, când a plecat la serviciu, tatăl minorei a găsit-o pe aceasta pe scara blocului, legată de mâini cu fularul personal, iar picioarele le avea legate cu şiretele de la încălţăminte.

Echipa operativă care a efectuat cercetările, a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 19.00, minora a plecat de la domiciliu la o prietenă care locuieşte în zonă, pentru a merge împreună la colindat, anunânţându-şi mama despre acest lucru.

Mama tinerei, care se afla la serviciu, nu a fost de acord, şi i-a cerut acesteia să revină la domiciliu. Minora a refuzat acest lucru, ulterior mergând la domiciliul prietenei sale, unde a rămas până la ora 22.30, când a plecat către casă.

Fiindu-i teamă că va fi certată din cauza faptului că a întârziat, fata a luat decizia de a rămâne pe scara unui bloc învecinat.

Ştiind că tatăl ei va pleca la serviciu, în jurul orei 5.30, fata a mers pe scara blocului unde locuieşte, s-a legat singură la mâini şi la picioare, cu scopul de a-şi motive întârzierea prin faptul că a fost victima unei agresiuni.

Minora a declarat că în toată această perioadă nu a fost victima niciunei infracţiuni.

Ea a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 61/1991 pentru alertarea fără motiv a organelor de poliţie.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline