Timpul estimat pentru citirea articolului este 87 secunde

În ziua de 8.12.2011, în jurul orei 1.15, Secţia 2 Poliţie Ploieşti a fost sesizată prin S.N.U.A.U. “112”, cu privire la faptul că în jurul orei 19, o minoră în vârstă de 14 ani din municipiu a părăsit domiciliul părinţilor săi şi nu a mai revenit.

În jurul 5.30, când a plecat la serviciu, tatăl minorei a găsit-o pe aceasta pe scara blocului, legată de mâini cu fularul personal, iar picioarele le avea legate cu şiretele de la încălţăminte.

Echipa operativă care a efectuat cercetările, a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 19.00, minora a plecat de la domiciliu la o prietenă care locuieşte în zonă, pentru a merge împreună la colindat, anunânţându-şi mama despre acest lucru.

Mama tinerei, care se afla la serviciu, nu a fost de acord, şi i-a cerut acesteia să revină la domiciliu. Minora a refuzat acest lucru, ulterior mergând la domiciliul prietenei sale, unde a rămas până la ora 22.30, când a plecat către casă.

Fiindu-i teamă că va fi certată din cauza faptului că a întârziat, fata a luat decizia de a rămâne pe scara unui bloc învecinat.

Ştiind că tatăl ei va pleca la serviciu, în jurul orei 5.30, fata a mers pe scara blocului unde locuieşte, s-a legat singură la mâini şi la picioare, cu scopul de a-şi motive întârzierea prin faptul că a fost victima unei agresiuni.

Minora a declarat că în toată această perioadă nu a fost victima niciunei infracţiuni.

Ea a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 61/1991 pentru alertarea fără motiv a organelor de poliţie.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline