Miercuri, 16 mai 2012, şi joi, 17 mai, de la aceeaşi oră de fiecare dată, 20.00, în sala de sport de la Timişoara se vor disputa primele două confruntări ale finalei campionatului Diviziei A de baschet masculin, între echipa locală, Baschet Club, şi CSU Asesoft Ploieşti. Se va combate după sistemul „4 din 7”, săptămâna viitoare fiind programate partidele a treia şi a patra, în sala de la Brazi.

Vestea bună pentru suporterii baschetbaliştilor ploieşteni este că americanul Darius Hargrove şi-a ispăşit perioada de suspendare şi va fi apt de joc în ultimul act al ediţiei 2011-2012 a întrecerilor din primul eşalon. Astfel, Vladimir Arnautovic şi Sorin Hartman vor avea mai multe soluţii la dispoziţie, cel dintâi fiind convins că finala nu va fi decisă după numărul minim de meciuri, adică patru.

Totodată, comisia de resort a Federaţiei Român de Baschet a stabilit cele două brigăzi de arbitri care vor oficia la disputele de la Timişoara. Astfel, la prima se vor afla în teren, împreună cu „5”-urile celor două combatante, următorii cavaleri ai fluierului: Doru Vinaşi (foto; www.adevarul.ro), din Cluj, Marius Ciulin (Constanţa) şi Ciprian Stoica (Sibiu), cu toţii fiind arbitri cu ecuson FIBA. Conducerea celei de-a doua întâlniri a fost încredinţată trio-ului format din Laurenţiu Grigoraş (Buzău), Alexandru Olaru (Bucureşti) şi Bukuresti Laszlo (Sovata), şi ei având aceeaşi încadrare ca şi colegii lor mai sus-menţionaţi. Ambele partide din Banat vor fi preluate în direct de către canalul al treilea al postului de televiziune DigiSport.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline