Vineri, 8 iunie 2012, pe www.fcpetrolul.ro, s-a anunţat locul în care vor fi cazaţi „lupii” în turneul de pregătire, care va avea loc în perioada 30 iunie-13 iulie. Astfel, delegaţia Petrolului va fi musafiră la „Waidrin Rilanto Resort Steinplatte Hotel” (foto), într-o zonă foarte pitorească şi având un climat numai bun pentru încărcarea bateriilor, cum se spune în limbaj fotbalistic.

Dar scopul principal al acestui sejur vor fi partidele amicale, primele trei fiind deja antamate. Jucătorii lui Mircea Rednic vor începe cu un adversar de eşalon inferior, aşa cum se obişnuieşte, fiind aleasă o echipă locală, SV Austria Salzburg, împotriva căreia se va combate pe 3 iulie, la trei zile după sosirea în localitatea tiroleză Waidrin. Prima oponentă mai puternică va fi formaţia cipriotă de primă ligă, Anorthosis Famagusta, antrenată de israelianul Roni Levi (ex-Unirea Urziceni şi Steaua), tocmai părăsit de către secundul Gabriel Caramarin, care a ales să i se alăture lui Cosmin Olăroiu  la Al-Ain, în Emiratele Arabe Unite. La Anorthosis se anunţase, iniţial, că va fi transferat fostul jucător al Astrei, brazilianul Juliano Spadacio, dar care ar putea fi întors din drum, de… Rednic, pentru a fi îmnregimentat la actuala grupare acestuia din urmă. Testul se va disputa pe 6 iulie, urmând ca peste alte patru zile, Petrolul să se confriunte cu o trupă din Rusia, Volga Nijni Novogord. Se poartă, în prezent, tratative pentru ocuparea şi a datelor de 8 şi 12 iulie, cu adversari la fel de cunoscuţi.

Ploieştenii vor reveni acasă pe 14 iulie, iar a doua zi, se va organiza meciul de prezentare a lotului, posibil în compania echipei italiene din Serie A, Chievo Verona. Însă, un anunţ oficial va fi făcut mai aproape de ziua de desfăşurare a partidei respective.

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline