S-au dus la bar înarmaţi. Au consumat, n-au plătit şi au furat o frapieră

În ziua de 3.12.2011, angajatul unui bar din Ploieşti a reclamat prin S.N.U.A.U. “112”, faptul că doi tineri pe care nu-i cunoaşte au consumat băuturi alcoolice în incinta barului, nu au plătit consumaţia, iar la plecare au sustras o frapieră metalică. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că aspectele sesizate se confirmă, […]

Știri

Redactia

În ziua de 3.12.2011, angajatul unui bar din Ploieşti a reclamat prin S.N.U.A.U. “112”, faptul că doi tineri pe care nu-i cunoaşte au consumat băuturi alcoolice în incinta barului, nu au plătit consumaţia, iar la plecare au sustras o frapieră metalică.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că aspectele sesizate se confirmă, verificările fiind continuate pentru identificarea suspecţilor. Tot din cercetări a rezultat că unul dintre ei avea pe mână un box metalic, iar celălalt purta o sabie sub haina cu care era îmbrăcat.

Poliţiştii Secţiei 2 Ploieşti, au reuşit să-i identifice pe cei doi suspecţi, în urma unor descinderi efectuate ieri la domiciliile lor, aceştia fiind depistaţi.

 M. Aurel şi G. Traian, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie în formă agravantă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Citeste mai departeStatistici T5
Inline
Inline