Toamna trecută, când s-au tras la sorţi sferturile de finală ale ediţiei 2012-2013 a Cupei României-Timişoreana, preşedintele executiv al campioanei en-titre, CFR Cluj, Iuliu Mureşan (foto; www.novatv.ro), a acuzat că s-ar fi renunţat la capii de serie pentru a se crea culoar până în finală Petrolului Ploieşti, care i s-ar facilita chiar şi desfăşurarea ultimului act pe propria arenă, „Ilie Oană”. Ca urmare a spuselor oficialului ardelean, conducătorii clubului vizat au depus un memoriu la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, urmând ca acest caz să fie judecat înainte de Anul Nou. Apoi, s-a amânat pentru o altă dată, după sărbători.

Cum nu avea probe pentru a-şi susţine afirmaţiile, făcute probabil la nervi, Mureşan şi-a cerut scuze public într-un ziar central de sport, la finele lui 2012, astfel încât petroliştii au renunţat la reclamaţie. Pe siteul clubului ploieştean scrie astăzi, 10 ianuarie 2013, că la termenul fixat cu o zi mai înainte s-a produs împăcarea părţilor. Iată ce a declarat preşedintele executiv al CFR-lui în „Gazeta sporturilor”, din data de 28 decembrie 2012: „Vreau să le cer scuze clubului Petrolul şi FRF pentru o declaraţie făcută de mine în lipsă de informare. După vechiul regulament ar fi trebuit să fim cap de serie la acea tragere la sorţi, dar regulamentul s-a schimbat. Regret acea declaraţie făcută din lipsă de informare şi îmi doresc să câştige trofeul cei mai buni”!

Prezent la sediul FRF, juristul Petrolului, Bogdan Filcea, i-a informat pe şefii de la clubul găzarilor asupra noilor date de la dosarul nr. 1260/2012, aşa că aceştia au decis să trimită, în curând, la Casa Fotbalului, o adresă prin care să considere litigiul stins şi să retragă astfel plângerea depusă la adresa lui Iuliu Mureşan.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline