Timpul estimat pentru citirea articolului este 85 secunde

În noaptea de 5/6.01.2012, in jurul orei 22, un echipaj din cadrul Secţiei 4 Ploieşti, care executa serviciul de patrulare în zona Bariera Bucureşti, a observat doi tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, care se plimbau fără o ţintă anume prin parcare şi se uitau insistent în interiorul autoturismelor parcate în zonă.

La un moment dat, unul dintre ei a forţat butucul portierei unui autoturism şi a pătruns în interiorul acestuia, a răvăşit bunurile găsite, după care au încercat să deschidă forţat capota motorului maşinii.

În urma controlului corporal efectuat, asupra unuia dintre ei a fost găsită o lama de foarfecă cu lungimea totală de 18 cm.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei 4 Poliţie pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

O patrulă auto din cadrul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti a observat în data de 5.01.2012 un tânăr de aproximativ 10 ani care a deschis portierele unui autoturism, a sustras din interiorul acestuia un cablu folosit la instalaţiile de ascensoare pe care l-a introdus într-un sac şi a încercat să fugă.

Poliţiştii l-au imobilizat şi legitimat, stabilind că este vorba despre D. Bogdan din Ploieşti.

În urma cercetărilor efectuate, de la acesta au fost ridicate 12 bucăţi cablu electric în lungime de 3,5 m fiecare, care au fost restituite părţii vătămate.

Minorul a fost încredinţat mamei sale, care a fost sancţionată conform prevederilor Legii 61/91 pentru nesupravegherea minorului.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii secţiei de poliţie în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor celebri din ţara asta. Acuma, depinde de g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Timpul estimat pentru citirea articolului este 143 secunde Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „înainte”  era mai bine, am un mesaj:  D

Uite Vagner, nu (mai) e Vagner!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 218 secunde FC Petrolul Facebook Official a oferit informația conform căreia clubul găzarilor s-a despărțit amiabil de fotbalistul Alexandru Vagner,

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurarea unui regim sălbatic de exploatare econ

Inline
Inline