Comunicat de presă Ploieşti Shopping City:

In spiritul lunii iubirii si a dragostei, ne-am intrebat fanii de pe Facebook care sunt secretele relatiilor durabile, a fericirii in cuplu, a fortelor si minunilor care mentin iubirile intre doi oameni, chiar si dupa foarte multi ani de casnicie.

131 de ploiesteni ne-au incantat cu raspunsuri diverse prin care ne-au impartasit secretele propriilor experiente de viata. Unii au marturisit ca trebuie sa-ti surprinzi intotdeauna partenerul cu activitati inedite, cu atentie la detalii mici care vor face diferenta, ca sunt importante experientele comune care le imlinesc si le dezvolta relatia. Unii au reclamat sinceritatea, prietenia si comunicarea, faptul ca au putut vorbi despre orice, oricand, nelasand probleme si mistere nelamurite care sa le erodeze relatia. Unii au vorbit despre destin si noroc, excluzand retete, rugaciuni, crezand doar in menirea de a fi sau nu impreuna. Iar foarte multi, ne-au transmis principii clare dupa care si-au ghidat vietile de cuplu – respect, incredere, prietenie, comunicare, pasiune.

Le multumim celor ce au impartasit tainele iubirilor lor si ne bucuram ca am putut gazdui o conversatie atat de frumoasa in care s-au angajat foarte multi oameni.

 

La Multi Ani de Ziua Indragostitilor tuturor celor care cred in dragoste!

 

În cinstea indragostitilor, astazi, 14 februarie, Ploiesti Shopping City a pregatit un concert de pop-opera cu trupa Distinto dar si flash mob-uri muzicale, sesiuni foto profesioniste gratuite intr-un decor venetian, meniuri special construite pentru a celebra dragostea cat si alte surprize.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline