Spre Divizia A?

Sport

Redactia

Ulterior a şapte etape scurse din campionatul Ligii Naţionale masculine de handbal, echipa CSM Ploieşti ocupă penultima poziţie din clasament, a XIII-a, cu 3 puncte şi  un golaveraj negativ (148-189), având-o în urma sa doar pe tânăra formaţie CSA Steaua, care a fost învinsă de şase ori,  până în prezent, nedisputând decât tot atâtea partide. Ploieştenii, în schimb, au bifat o victorie şi un rezultat de egalitate, restul de cinci dispute pierzându-le, ultimele patru – la rând. E drept, şi „U” Transilvania Cluj-Napoca are tot 3 puncte, numai că, în runda a VI-a, ardelenii au dispus la scor de CSM Ploieşti: 26-17.

Astăzi, în sala polivalentă de la Plopeni, s-a desfăşurat un derbi al nou-promovatelor, echipa fraţilor Ghizdăvescu primind replica trupei Potaissa Turda, cea care se anunţa a fi un adversar dificil. Aşa a şi fost, a doua echipă din judeţul Cluj făcând instrucţie cu oponenta sa şi depăşind-o astfel la o diferenţă de scor de-a dreptul inimaginabilă: 16-29 (6-10). Deci, o înfrângere şi mai severă, pentru ploieşteni, decât cea, la 9 puncte, din urbea de pe malurile Someşului. Consternat, antrenorul CSM-ului a vornbit despre „o risipă de pase şi de situaţii pe care, nici dacă le regizam, nu cred că ar fi ieşit aşa. Nu-mi explic ce s-a întâmplat cu jucătorii, mai ales că am pregătit temeinic acest meci, în săptămâna disputării lui. Am ratat foarte mult pentru o echipă care evoluează la acest nivel.”

Lucian Nicolae şi Marian Vasilescu au mizat, azi, pe următorii handbalişti: portarii Adrian Dumitru şi Marian Dumitru, cărora li s-au adăugat Gabriel Ghizdăvescu (5 goluri),  în foto, la minge; http://jurnalistsportiv.com, Narcis Zamfir (3), Ionuţ Sârbu (3), Marian Duţu (3), Bogdan Botezatu (1), Alexandru Dimache (1), Tiberiu Constantinescu (1), Mihai Ghizdăvescu, Ionuţ Roua şi Alexandru Ene.

 

 

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline