Start la ediția a VII-A a Cupei Orașului Bușteni la fotbal

Life

Redactia

A debutat o nouă ediție a Cupei orașului Bușteni la fotbal în sală. La competiția din acest an, ce se desfășoară la sala de sport din cartierul Silva, s-au înscris 6 echipe, acestea fiind: Zamora (condusă de primarul orașului, Emanoil Savin), Griviței, Trestiei, Valea Albă, Silva și Poiana Țapului.

Primele jocuri din cadrul acestei competiții au fost disputate între echipele: Valea Albă – Silva, Griviței – Zamora, Trestiei – Poiana Țapului.

Jocul inaugural, Valea Albă – Silva, arbitrat de Ciprian Geambazu (care a acordat multe cartonașe galbene, dictând și 4 eliminări), s-a încheiat cu scorul de 3-0 (2-0).

A urmat meciul dintre Zamora și Griviței, care, față de primul joc, a fost mult mai spectaculos, cu goluri multe (Emanoil Savin a marcat 4 goluri și a dat 3 pase de gol coechipierilor), încheindu-se cu scorul de 2-9 (2-5).

Cea de-a treia partidă, în care au evoluat Poiana Țapului și Trestiei, s-a încheiat cu scorul de 6-7 (4-2).

Urmează etapa a 2-a, care se va desfășura în cursul acestei săptămâni, în care vor avea loc următoarele meciuri: Trestiei – Silva, Poiana Țapului – Griviței, Zamora – Valea Albă.

Cupa Orașului Bușteni la Fotbal este organizată, anual, de Primăria orașului Bușteni și face parte din seria de evenimente desfășurate cu prilejul Zilelor Orașului Bușteni, în perioada 7-10 februarie 2013, alături de Cupa orașului Bușteni la Schi Alpin și Campionatul Mondial de Escaladă pe Gheață.

Ca și în anii anteriori, echipele participante vor primi, în cadrul unei festivități, diplome, cupe, medalii, precum și premii în bani (4000 lei – locul I, 3500 lei – locul II, 3000 lei – locul III, 2500 lei – locul IV, 2000 lei – locul V și 1500 lei locul VI).

Finala se va juca în data de 10 februarie 2013.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline