UPC România a pregătit pentru clienții săi o lună decembrie plină de cadouri. Compania anunță două promoții, prin care clienții se pot bucura gratuit de pachetul Maxpak și de cea mai extinsă grilă de canale documentare – 20.

În luna decembrie, UPC România oferă clienților sute de filme de la HBO prin pachetul Maxpak, 5 canale, dintre care unul HD, pot fi urmărite gratuit în perioada 1-31 decembrie 2012. Cu Maxpak, clienții UPC se pot bucura de conținut de calitate – filme, seriale, concerte, documentare, seri tematice, etc. – difuzate pe HBO, HBO Comedy, HBO HD, Cinemax și Cinemax 2. Pachetul le oferă clienților posibilitatea de a viziona o gamă largă de filme – producții hollywoodiene celebre, filme de Oscar, filme de festival și producții originale.

Promoția se adresează clienților noi care se abonează la unul din cele două pachete de mai jos sau aleg un abonament de televiziune digitală de la UPC, clienților de televiziune analogică ce migrează către televiziunea digitală dar și actualilor clienți de televiziune digitală UPC care optează pentru un pachet cu o valoare superioară.

Din 1 decembrie, UPC România oferă clienților săi două noi canale – Discovery Investigation (ID) și Animal Planet HD – acesta din urmă fiind disponibil în premieră pe piața locală. Astfel, clienții UPC se pot bucura acum de toate cele 8 canale Discovery (Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, ID – Investigation Discovery, TLC, Animal Planet și Animal Planet HD).

În plus, în perioada 1 decembrie 2012 – 7 ianuarie 2013, UPC oferă acces gratuit la toate cele 20 de canale documentare existente în grilă. Clienții care nu beneficiază de abonamente în care sunt incluse aceste canale documentare se pot bucura acum de conținut de calitate, oferit cadou de UPC în luna decembrie. Astfel, întreaga bază de clienți UPC va putea viziona gratuit programele oferite de aceste 20 de canale.

UPC România este în continuare operatorul cu cea mai extinsă grilă de canale documentare, 5 dintre acestea fiind disponibile în format HD. În prezent, grila de canale documentare a UPC România include – Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Travel Mix, Discovery ID, Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, History Channel, DaVinci Learning, Zone Reality, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, Travel Channel, Discovery Showcase HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, History Channel HD și Animal Planet HD.

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline