Deşi Adrian Porumboiu, finanţatorul vicecampioanei naţionale de fotbal, FC Vaslui, anunţase – de câteva săptămâni – că echipa sa va disputa partidele din tururile preliminare ale Ligii Campionilor pe arena ploieşteană Ilie Oană, de ultim moment s-a făcut public că s-a renunţat la această variantă, preferându-se tot stadionul din Piatra Neamţ, acolo unde moldovenii au jucat, în sezonul 2011-2012, într-una dintre grupele Europa League, dând replici lăudabile unor adversari puternici, precum Sporting Lisabona, Lazio Roma şi FC Zurich.

Cotidianul Gazeta sporturilor a scris că vinovat de renunţarea Vasluiului de a mai veni la Ploieşti ar fi fost noul antrenor al Petrolului, Mircea Rednic, ex-tehnician al grupării lui Porumboiu în perioada 2004-2006. Acest fapt nu a fost însă neconfirmat şi de către cel din urmă, care a declarat doar că „ne-am înţeles cu cei de la Ploieşti, dar apoi nu ne-au mai băgat în seamă. Vom reveni la Piatra Neamţ, la domnul Pinalti. Nu am pierdut niciodată acolo, până la urmă, în Europa League”!

Despre Rednic se spune, pe siteul www.gsp.ro, că – la aflarea veştii că FC Vaslui urma să evolueze pe „Ilie Oană”, în LC – ar fi spus: „Cum să joace aici? Să rămână la ei! Mai lăsaţi-mă cu Porumboiu al vostru! Se mai strică şi terenul”. În sfârşit, poate că adevărul o fi undeva pe la mijloc. Cert este doar că arena Ilie Oană îşi amână astfel intrarea în circuitul internaţional oficial până la toamnă, atunci când va găzdui partida dintre echipele naţionale ale României şi Andorrei, din preiliminariile Campionatului Mondial din Brazilia – 2014.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline