Târgul cu bunătăţi se întoarce la Sinaia

Life

Redactia

COMUNICAT DE PRESĂ:

 

De vineri, 12 aprilie, până duminică, 14 aprilie, aşteptam toţi sinăienii, dar şi turiştii pe Valea Prahovei la savurosul Târg cu Bunătăţi din Sinaia, din faţa magazinului Winmarkt.

Dacă nu aţi avut niciodată plăcerea de a călca în Târgurile noastre, vă anunţăm că aici găsiţi toate bunătăţile la care vă puteţi gândi, toate produsele făcute în casă, sănătoase, aduse din toată ţara de către harnicii producători. Iar dacă sunteţi client fideli ai Târgului, trebuie să ştiţi că şi în acest weekend vă aşteptăm cu toate delicatesele cu care v-am obişnuit, dar şi cu surprize!

            Tot de la Cristianu, din zona Bran aducem brânză proaspătă de oaie, urdă cu mărar şi caşcaveaua veritabilă, dar diversificam oferta şi vă punem în faţă şi brânză de burduf cu ardei sau chimen, de la Fundata de Braşov sau brânză de burduf din Bistriţa – Năsăud, dar şi brânză şi caşcavaluri olandeze, cu gust special. La o brânză sau la un caşcaval bun, servim întotdeauna un vin pe măsură, alb, roşu sau roze, adus tocmai de la Jariştea.

            Trecem la proteine, unde avertizăm pofticioşii că nu vor putea trece pe lângă mesele noastre fără să guste din toate produsele din carne! Piept de raţă afumat şi condimentat, cârnaţi la topor, piept de curcan copt, ruladă de curcan şi pate de ficat aducem de la Botoşani şi muşchi de porc afumat, cârnaţi picanţi de porc, slană fiartă, trasă în boia vă aducem de la Braşov. Înainte de toate bunătăţile, să meargă bine toate între ele, vă dăm o palinca veritabilă de Bihor.

            Cu celelalte produse pe care le găsiţi în Târg, veţi putea să umpleţi o masă menită să mulţumească şi să sature pe oricine: pâine cu cartofi, naturală şi fără aditivi alimentari, coaptă pe vatră la Rupea, unt numai bun de întins pe pâinea caldă, miere, ciocolată de casă, halviţa şi covrigi, suc natural de mere, legume proaspete de sezon şi conserve care mai de care (zacuscă de vinete, de ciuperci, de peşte, de dovlecei verzi), cafea, ceaiuri şi condimente exotice, siropuri, dulceţuri şi şerbet din Moldova, aşa cum le făcea bunica, turtă dulce şi alte dulciuri plimbate tocmai de la Baia Mare: prăjituri de casă cu nucă, bezea sau magiun de prune sau cu foi făcute din bulion, bune de te lingi pe degete!

Şi pentru că v-am obişnuit şi cu delicatese de peste graniţe, vă aducem din nou la Sinaia gustoasele produse din Italia: prosciuto crudo, file de anşoa, pastă de măsline, de ardei iuţi, ardei iuţi umpluţi cu brânză, anghinare murată, măsline, brânză de capră maturată, salam cu trufe, iar din Sicilia vă prezentăm, din nou minicroisante, nuga cu migdale, alune şi ciocolată, bomboane cu fructe, fursecuri cu migdale, fistic şi nucă de cocos.

Şi cum de fiecare dată aducem şi noutăţi, la această ediţie vă invităm să degustaţi delicioasele produse argeşene ale celor de la Poiana Fermecată din Bughea de Jos: siropuri naturale şi dulceţuri de merişor, zemură de pădure, afine şi salată şi zacusca de ghebe.

Dacă am omis ceva, vă aşteptam să descoperiţi singuri ce lipseşte de aici. Cert este că, din Târgul cu Bunătăţi nu poţi pleca cu mâna goală, iar Sinaia e un oraş atât de frumos, încât o simplă plimbare prin centrul său vă va îmbunătăţi weekendul. Aşa că vă aşteptam cu drag, între 12 şi 14 aprilie, în faţa magazinului Winmarkt, pentru o întâlnire delicioasă, aşa cum ne place tuturor!

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline