Timpul estimat pentru citirea articolului este 66 secunde

Ion Manole, tatăl regretatei soliste Mădălina Manole, nu va renunţa până când, spune el ,se va face dreptate în cazul decesului fiicei sale. Pentru aceasta, are de gând să se lupte până la final, pe calea justişiei, cu cei care îi pot elucida cazul.
La insistenţele faniloe Mădălinei Manole din diverse ţări, tatăl cântăreţei a deschis un cont, în care doritorii pot depune bani care vor fi folosiţi la achitarea cheltuielilor judiciare în procesul morţii solistei.

„La insistenţele presei şi în special a celor din diaspora, a fanilor şi a celor care vor să ne ajute, din Europa şi din America, din Croaţia şi Muntenegru, din Italia şi Spania, din SUA şi Canada şi din multe alte ţări, noi, familia Mădălinei Manole, ne-am hotărât şi am deschis un cont […] Sute, poate mii de oameni de bună credinţă din lumea întreagă ne întreabă […] de ce nu deschidem un cont şi ne imploră să facem acest lucru. […] În acest sens, facem apel, oameni buniI, la toţi cei care vor să afle adevărul despre moartea Mădălinei să fie alături de noi şi să ne ajute”, a declarat Ion Manole pentru Ziarul Ring.


M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline